Lesk a bieda juhokórejskej ekonomiky - Jurčo, V.
Juhokórejský fenomén ako jeden z tzv. východoázijských tigrov. Vstup juhokórejských podnikov aj na slovenskú scénu. Významné zmeny v štruktúre juhokórejského priemyslu sa datujú od prelomu 60. a 70. rokov - podpora automobilového a elektronického priemyslu. Situácia juhokórejskej meny. Študentské nepokoje, štrajky a politicko-finančné škandály otriasajú ekonomikou J. Kórey.