Niektoré súvislosti v hospodárskom vývoji Ruska Príloha HN - Oberhauser, Ján Artur
Súčasné trendy hospodárskeho vývoja Ruska. Tvorba HDP. Predpokladaný vývoj hrubého domáceho produktu. Priemyselná výroba, zamestnanosť, maloobchod, stavebníctvo, mzdy, spotrebiteľské ceny, zahraničný obchod, investície v Rusku.