Opäť medzi veľmocami - Stiegel, J.
Cestovný ruch v Chorvátsku. Výsledky záujmu o Chorvátsko. Počet zahraničných turistov v Chorvátsku v rokoch 1995, 1996 a prognóza do konca roku 1997. Stupňujúca sa dymika záujmu o Chorvátsko zo strany slovenských turistov. Cenový priemer predávaných zájazdov a výdavky na dovolenku sprostredkovanú cestovnými kanceláriami podľa štatistických zistení Ministerstva hospodárstva. Pozícia Chorvátska medzi ostatnými prímorskými krajinami, ktoré sú najviac navštevované.