Zaměstnanost a cestovní ruch
Úroveň devízových príjmov v cestovnom ruchu v porovnaní s ostatnými odvetviami NH. Rastúci záujem o cestovný ruch. Dôsledky zavádzania informačných technológií na zamestnanosť v cestovnom ruchu. Závery zo zasadania ILO (Medzinárodnej organizácie práce) týkajúcej sa oblasti cestovania.