Výmer Ministerstva financií SR č. R-7/1997 z 22. júla 1997, ktorým sa mení a dopĺňa rozsah tovaru s regulovanými cenami
Ministerstvo financií SR podľa zákona č.18/1996 Z.z. o cenách vydáva rozhodnutie, ktorým sa mení a dopĺňa rozsah tovaru s regulovanými cenami. Výmer MF SR č. R-7/1997 z 22. júla 1997. Podmienky regulácie cien pitnej a úžitkovej vody. Smernica pre určenie podmienok dodávok a cien tepelnej energie. Maximálne ceny a podmienky regulácie cien elektr. energie. Prehľad sadzieb. Zásady podmienok dodávky elektr. energie medzi SE, a.s. a rozvodnými podnikmi. Vykonávacie pokyny k cenníku.