Hodinky a brýle - Šíšová, L.
Výsledky z prieskumu českého trhu hodiniek a okuliarov. Frekvencia nákupu okuliarov, preferencia značky pri výbere a inzercia výrobcov a predajcov. Povedomie a predajnosť okuliarov značky Ray Ban od firmy Bausch and Lomb. Prezentácia klenotníckych výrobkov a hodiniek na výstavníckych akciách vo svete. Marketingová komunikácia reklamné kampane firmy Loox. Orientácia českých spotrebiteľov na jednotlivé značky hodiniek podľa výsledkov z prieskumu agentúry AISA. Inzercia výrobcov hodiniek v r. 1995 a 1996. Spotrebiteľská preferencia hodiniek podľa značiek.