Zákazník rozhoduje aj o vás
Prispôsobenie sa požiadavkám zákazníka ako prvý predpoklad úspešného podnikania. Faktory, ktoré zákazník zohľadňuje pri nákupe. Orientácia na zákazníkov podľa veku, pohlavia, miesta, finančných pomerov, voľného času a zvykov.