Poisťovníctvo v zahraničí
Z obsahu: Najsilnejšími krajinami na európskom poistnom trhu sú Nemecko, Francúzsko a Veľká Británia. Liberalizácia svetového obchodu s poisťovacími službami postupuje nerovnomerne. Poisťovníctvo v transformujúcich sa krajinách má veľké perspektívy.