Aký je dokonalý líniový manažér Pochopenie potrieb zamestnancov zlešuje schopnosť viesť ľudí
Výskum potrieb zamestnancov. Poznávanie potrieb. Pojem teória sebarealizácie podľa A. Maslowa. Názor F. Herzberga, ktorý je autorom teórie dvoch faktorov. Najrozšírenejšie vyššie potreby. Odporúčania ako zaobchádzať so všetkými typmi zamestnancov.