Účtovanie na účtoch účtovej triedy 4 - kapitálové účty a dlhodobé záväzky
Charakteristika a klasifikácia kapitálu a dlhodobých záväzkov. Oceňovanie kapitálu a dlhodobých záväzkov. Účtovanie dlhodobých bankových úverov, dlhodobých záväzkov a na účte individuálneho podnikateľa.