Současné pojetí přehledu o peněžních trzích pro účetní závěrku 1996 a následující. 1 - Ryneš, P.
Obsah prehľadu o peňažných tokoch - cash flow. Vysvetlenie pojmu cash flow. Členenie peňažných tokov na peňažné toky z prevádzkovej činnosti, z investičnej činnosti a z finančnej činnosti.