Jakost je strategická veličina Totální kvalita. 1 - Ryšánek, P.
Riadenie kvality komplexným systémom zabezpečovania akosti - TQM. Národné ceny za kvalitu. Porovnanie požiadaviek kladených na podnik jednotlivými systémami riadenia akosti. Systém samohodnotenia a posudzovanie podniku nezávislými audítormi. Nevýhody noriem ISO oproti TQM.