Na prioritné zdravotnícke stavby chýba finančné krytie - Zverková, Daniela
Výstavba novej Detskej nemocnice v Košiciach - problémy s financovaním, nedostatok finančných zdrojov. Cena jedného nemocničného lôžka. Potreba dodržania hygienických štandardov. Ďalšie vyvolané investície, ktoré súvisia s výstavbou nemocnice (komunikácie, osvetlenie, vykurovanie, čistiareň odpadových vôd, atď.).