Trh podnikových aplikací - Hájek, Vladimír
Vymedzenie pojmov podnikových aplikácií (ERP - Enterprice Resource Planning systems). Termíny PIS - podnikové informačné systémy, aplikačný software ai. Situácia na trhu podnikových aplikácií. Charakteristika firiem a produktov (SAP AG, ORACLE, BAAN). Trh podnikových aplikácií v ČR. Predpokladaný vývoj, ktorým by sa mal v budúcnosti uberať trh podnikových aplikácií. Konkurencieschopnosť produktov. Štandardizácia. Elektronický obchod. BPR - Business Process Reengineering. Implementácia.