Zamestnanosť v malých a stredných podnikoch vybraných odvetví národného hospodárstva - Kačírková, Mária
Hodnotenie zamestnanosti v malých a stredných podnikoch v určených odvetviach národného hospodárstva: priemysel, stavebníctvo, vnútorný obchod a vybrané trhové služby. Analýza zamestnanosti v jednotlivých odvetviach. Štruktúra zamestnanosti podľa veľkostných kategórií podnikov za obdobie 1993-1996. Intervaly počtu pracovníkov. Podiel pracovníkov v jednotlivých odvetviach na celkovej zamestnanosti pracovníkov hospodárstva SR.