Ako vníma daňový systém v SR zahraničný investor z pohľadu uplatnenia zmlúv o zamedzení dvojitého zdanenia - Ferjanc, R.
Medzinárodné zmluvy o zamedzení dvojitého zdanenia a výklad medzinárodných zmlúv na Slovensku. Vymedzenie pojmu stála prevádzkareň. Zabezpečenie dane a zrazenia zrážkovej dane. Zahraničné daňové podnikateľské subjekty, ktoré nevykonávajú činnosť vedúcu k vzniku stálej prevádzkarne. Registrácia stálej prevádzkarne v obchodnom registri.