Rozhodnutie je na vkladateľovi - Horváth, Martin
Fungovanie systému ochrany vkladov klientov bánk a pobočiek zahraničných bánk vyplývajúce zo zákona č. 118/1996 Z.z. o ochrane vkladov. Ručenie štátu za vklady. Skupina anonymných vkladov, ktoré nepodliehajú ochrane. Systém ochrany vkladov a zdroje na vyplácanie náhrad za nedostupné vklady. Systém rozloženia vkladov vo viacerých bankách.