Štyri recepty na ozdravenie Príloha - Bachar, V.
Reštrukturalizácia komerčných bánk na Slovensku. Opatrenia na ozdravenie bánk - zníženie základného imania bánk o hodnotu odpísaných úverov, riešenie kvalifikovaných úverov, predaj banky alebo jej fúzia so silnou bankou alebo bankrot. Základné imanie, zahraničný kapitál, čistý zisk, stav vkladov a úverov v slovenských bankách.