Hodnocení informačních zdrojů pro investora na Burze cenných papírů Praha - Chvojka, J.
Informačné zdroje pre investorov na burze v ČR. Producenti a prevádzkovatelia. Informačné on-line systémy v Českej republike. (ABACUS 2000, Aspekt Kilcullen, ČEKIA, ČTI, ČTK, Internet, Reuters, Tanger, Tenfore). Posudzovanie zdrojov informácií. Kritériá hodnotenia. Hodnotenia podľa súčtovej metódy. Hodnotenie podľa metódy Promethee.