Mastering Finance. 10 Špeciálna príloha
Vzťah medzi stratégiou a financovaním. Úloha komerčných bánk. Reagovanie bánk na konkurenciu, nové technológie a deregulácie. Prípad Metallgesellschaft, metalurgického a ťažobného konglomerátu, ktorý v r. 1993 stratil 1,3 mld. USD. Prognózovanie krátkodobých úrokových sadzieb.