EIB banka Európskej únie Príloha - Koribský, J.
Zameranie investícií Európskej investičnej banky. Organizačná štruktúra EIB. Poskytnuté pôžičky v r. 1996. Projekty v EÚ financované bankou. Investičné projekty EIB v hospodárskych pridružených krajinách. Investície smerujúce do Česka a Poľska. Úvery pre krajiny strednej a východnej Európy v r. 1996. Úvery EIB poskytnuté Slovensku.