Konjunkturálne trendy v hospodárstve Nemecka Príloha - Oberhauser, Ján Artur
Základné vývojové tendencie a faktory, ktoré ovplyvnili konjunkturálne trendy v základných odvetviach priemyslu v Nemecku. Príjem nových zákaziek v 2. štvrťroku 1996 oproti r. 1997. Vývoj ukazovateľa dôveru priemyslu. Úroveň priemyselnej výroby a dopytu po priemyselných tovaroch. Produkcia a dopyt v automobilovom priemysle. Pozitívne zmeny v oblasti strojárstva. Vývoj hrubého domáceho produktu v r. 1993 - 1997.