Súčasné trendy v poľskom hospodárstve Príloha - Oberhauser, Ján Artur
Rastové tendencie poľskej ekonomiky do r. 1997. Monitor hospodárskeho vývoja Poľska. Index priemyselnej výroby. Rast hrubého domáceho produktu od r. 1994. Konjunkturálne prieskumy v spracovateľskom priemysle. Mesačné priemery predaja v maloobchode. Priemerné mesačné mzdy. Ceny výrobkov a spotrebiteľské ceny. Vývoj domácich financií M1, M2 a vkladov obyvateľstva. Vývoj úrokových sadzieb. Zahraničné financie: devízové kurzy, hrubá zadlženosť a oficiálne rezervy. Hodnota vývozu, dovozu a bilancia v zahraničnom obchode. Hrubá kapitálová tvorba za stavby, stroje a zariadenia.