Spoľahlivosť je súčasťou stratégie - Kavec, Ján
Zabezpečenie spoľahlivosti a predĺženie pracovného cyklu medzi opravami a bezpečnosti prevádzkovania zariadení a technológií ako súčasť stratégie výroby. Faktory ovplyvňujúce prevádzkovú spoľahlivosť. Strategické plánovanie ako nástroj na dosiahnutie spoľahlivosti prevádzkovania výrobných zariadení. Nevyhnnutnosť súladu strategických cieľov s alokáciou zdrojov. Problém absencie korentívnej a proaktívnej údržby. Dosiahnutie zhody v nárokoch na prevádzkovú činnosť. Postupnosť krokov na zvyšovanie spoľahlivosti zariadenia.