Hrozí kolaps odvetvia? 1 - Pósa, Ľ.
Nefunkčnosť finančných tokov v poľnohospodárstve - dôsledok nekoncepčnosti hospodárskej politiky vlády. Hospodárske problémy Slovenska a ich vzťah k rozvoju poľnohospodárstva. Regulácia podmienok nákupu a predaja surovín zo Štátneho fondu trhovej regulácie. Problémy rozdeľovania investícií.