Hrozí kolaps odvetvia? 2 - Pósa, Ľ.
Možnosti riešenia problémov v poľnohospodárstve. Získavanie finančných zdrojov využitím verejných skladov. Riešenie výstavby vlastných miešarní a vlastné skladovanie kŕmneho obilia. Umiestnenie prebytkovej produkcie. Obnovenie finančných tokov.