Poľnohospodársky obchod a obchodná politika. 1 - Blaas, Gejza
Poľnohospodárska výroba na Slovensku od r. 1995. Proces prispôsobovania sa poľnohospodárstva podmienkam prechodu na trhovú ekonomiku. Súčasná štruktúra produkcie. Podiel poľnohospodárstva na hrubom domácom produkte. Obchod Slovenska s krajinami CEFTA zameraný na Českú republiku.