Vývojové tendencie vo výrobe poľnohospodárskych strojov a v potravinárskom priemysle Príloha - Oberhauser, Ján Artur
Predaj traktorov v západnej a strednej Európe. Vývoj výroby poľnohospodárskych strojov vo svete. Produkcia potravinárskeho priemyslu vo svete. Výroba talianskeho potravinárskeho priemyslu. Vývoj súčasnej situácie v poľnohospodárstve EÚ. Objem priemyselnej výroby v potravinárskom priemysle v Maďarsku, Poľsku a vo Vietname, USA, Nemecku, V. Británii, Francúzsku, Taliansku, OECD, EÚ a Japonsku. Vývoj výrobných cien v potravinárskom priemysle za r. 1995 - 1997. Vývoj výrobných cien potravinárskych surovín.