Úverovanie poľnohospodárstva - Štefanovič, Milan
Úver ako významný zdroj získavania finančných prostriedkov na agropodnikanie. Opatrenia na pomoc poľnohospodárstvu na Slovensku a vo svete. Centralizácia podpory poľnohospodárstva zo štátnych fondov. Úloha Štátneho fondu trhovej regulácie. Vládne financovanie investícií do poľnohospodárstva a potravinárstva. Návrh novelizácie zákona o cenných papieroch, ktorý umožní poľnohospodárstvu získať peniaze na zabezpečenie záväzkov. Návrh na vydanie samostatného družstevného kódexu.