Ako sa vyvíja odvetvie priemyslu v SR Príloha - Oberhauser, Ján Artur
Monitor ukazovateľov hospodárskeho vývoja SR v r. 1997. Vývoj vo vybraných odvetviach priemyslu a poľnohospodárstva. Finančné ukazovatele podnikov s viac ako 25 zamestnancami. Vývoj výroby tovaru v priemysle SR v r. 1992 - 1997. Vývoj produktivity práce na pracovníka v priemysle (sept. 1996 - sept. 1997).