V cestovnom ruchu treba klásť dôraz na doplnkové služby - Hesková, Ľudmila
Rozsah a kvalita poskytovaných služieb ako dôležité kritériá rozvoja cestovného ruchu. Základné a doplnkové služby. Význam doplnkových služieb z hľadiska funkcií cieľového miesta. Doplnkové služby podľa subjektu ich poskytovania. Určujúce kritéria pri voľbe sortimentu a štandardu doplnkových služieb. Doplnkové služby, ktoré poskytujú hotely.