Cenové rozhodovanie malých a stredných firiem v podmienkach transformácie ekonomiky SR - Rajňák, Milan
Vplyv cenového rozhodovania na celkový úspech podnikania malých a stredných podnikov na Slovensku. Význam ceny v trhovom hospodárstve. Faktory ovplyvňujúce výšku ceny. Dopyt ako jeden z rozhodujúcich faktorov pôsobiacich na výšku ceny. Sledovanie cien porovnateľných výrobkov a služieb. Cenová legislatíva. Určenie základných cieľov podniku. Podnikové vlastné náklady. Distribúcia a predaj a ich vplyv na stanovenie výšky ceny.