Marketingová studie - Kořenek, M.
Komplexná charakteristika zvolenej marketingovej agentúry. Metodický postup. Charakteristika reklamnej agentúry Partnerhouse. Analýza ponúkaných služieb. Mediálne plánovanie. Reklama v dopravných prostriedkoch, bigboardy a billboardy. Direct marketing. Analýza marketingových a ekonomických nástrojov. Marketingová štúdia prípravy reklamnej kampane. Marketingová stratégia pre firmu K-Kralupol s dôrazom a na výskum verejnej mienky.