Nastal čas pre merchandising - Puchovancová, I.
Problematika merchandisingu v slovenských predajniach ako jeden z významných foriem konkurencieschopnosti. Merchandising na Slovensku a v Čechách. Formy starostlivosti o predajné miesto u veľkých výrobcov a menších výrobcov. Merchandisingové stratégie. Polymerchandising.