Pokladničné pásky ako marketingový nástroj - Rážová, M.
Reklama na páskach registračných pokladníc. Podpora nových produktov spoločností ÖMV a McDonald's. Potlač a súťaž na páske. Súťaže o výhru na pokladničných páskach v McDonalde. Trojkombinácia reklamných foriem na páskach. Dôvod spôsobu komunikácie spoločnosti ÖMV formou potlače.