Strategický marketing v praxi.
Praktickou alternatívou k akademickému spôsobu tvorby strategických a marketingových plánov je rastový riadiaci systém (The Growth Management System - GMS). Systém v praxi realizuje česko-americká poradenská firma GMC Marketing. Zásady GMS. Využitie GMS. Schéma Rastového riadiaceho systému pre rozvoj a realizáciu strategického plánovania.