Kapesní atlas obchodníka: Bolívie - Lérová, A.
Ekonomicko-geografická charakteristika Bolívie. Ekonomické ukazovatele - HDP na obyvateľa (1995) 955 USD, medziročná miera inflácie (november 1996) 13 perc. Zahraničný obchod Bolívie. Praktické rady pre vývozcov. Zvláštne upozornenia a dôležité adresy.