Přibližování České republiky Evropské unii - Svoboda, C.
Posudok Českej republiky pred vstupom do Európskej únie v oblasti hospodárskej a politickej stability. Proces približovania ČR k EÚ, vytváranie prístupových partnerstiev a bilaterálne rokovania s členskými krajinami Európskej únie. Sústava orgánov ČR zaisťujúce proces integrácie do EÚ.