Verejná správa v minulosti a dnes. 3 - Volko, V.
Tretia časť príspevku o histórii verejnej správy približuje práce, ktoré bolo potrebné zabezpečiť po prijatí zákona č. 221/1996 Z.z., aby sa jeho obsah uviedol do života.