Sociálno-ekonomické aspekty transformácie sociálnej pomoci - Krausová, Alena
Systém sociálnej pomoci ako súčasť systému sociálnej starostlivosti. Definovanie sociálnej pomoci a sociálnej starostlivosti. Príjemcovia sociálnej pomoci. Priemerná nominálna mzda v r. 1996 na Slovensku podľa údajov ŠÚ SR. Evidencia nezamestnaných. Vývoj na trhu práce a dávky sociálnej starostlivosti.