Rovnosť prístupu k zdraviu. 2 - Kleskeň, Peter
Úloha zdravotných poisťovní v oblasti prevencie. Autor vysvetľuje problematiku plurality slovenských poisťovní v porovnaní so systémom zdravotného poistenia v USA. Zmena a vývoj systémov zdravotného poistenia.