Legislativa na ochranu životního prostředí: příležitosti i rizika pro banky - Francek, J.
Súčasťou právneho poriadku Európskej únie je aj súbor právnych predpisov slúžiacich k ochrane životného prostredia. Postupné sprísňovanie týchto predpisov prinesie riziká pre bankový sektor.