Některá využití technologie Internetu podnikatelskými subjekty v agrokomplexu - Halbich, Č.
Analýza niektorých problémov spojených s informačnými systémami v agrokomplexe. Využitie nových technológií ku zvýšeniu zisku podniku. Príklady využitia technológie Internetu pre dosiahnutie úspechu podniku na agrárnom trhu.