Optimisti obsluhujú priebojných klientov - Hříchová, K.
Zhrnuté výsledky z prieskumu imidžu reklamných agentúr a zadávateľov, ktorý sa uskutočnil na veľtrhu Intermedia '97. Imidž a jeho meranie. Meranie názoru na profesijné skupiny ľudí pracujúcich v reklamných agentúrach a u zadávateľov reklamy. Najvýraznejšie imidžotvorné vlastnosti ľudí, pracujúcich v reklamných agentúrach a u zadávateľov.