Podniková kultúra turistických informačných kancelárií - Malachovský, Andrej
Poslanie turistických informačných kancelárií na Slovensku, ktoré sú v miestach kde je sústredený cestovný ruch. Podniková kultúra ako významná zložka manažmentu, ktorý pomáha dosiahnuť dlhodobú stabilitu a prosperitu cestovného ruchu. Kvalita služieb turistickej informačnej kancelárie. Podniková kultúra a jej prejav najmä vo vnútri podnikov a v styku so zákazníkmi.