Návrh organizační struktury a popisy pracovních míst ekonomického oddělení - Lauryn, R.
Návrh organizačnej štruktúry a a vytvorenie popisu pracovných miest ekonomického oddelenia. Analýza pracovných miest (APM). Proces APM a jeho kroky. Zdroje informácií. Metódy zisťovania informácií pre APM. Metódy používané k APM. Popis pracovného miesta a jeho špecifikácia. Štúdia spracovaná pre firmu pôsobiacu v stavebníctve. Funkcie a úlohy Ekonomického oddelenia (EO). Návrh organizačnej štruktúry. Pohyb dokladov a komunikácia funkčných miest. Popis jednotlivých funkčných miest. Vymedzenie právomoci a zodpovednosti. Vymedzenie úloh a kontrola úloh.