Harmonizace účetnictví v Evropě - Beneš, L.
Smernice týkajúce sa harmonizácie účtovníctva v Európe. Komparatívna štúdia koncepcie účtovníctva v Európe - rozsah, účel a obsah štúdie. Koncepcia účtovníctva v európskych štátoch. Väzba medzi účtovníctvom a zdaňovaním. Aplikácia základných zámerov a zásad. Závery štúdie.