Janok, M.: Kalkulácie - Holková, Vieroslava
Recenzia publikácie Janok, M.: Kalkulácie. Podstata, význam a úlohy kalkulácií pre podnikateľské subjekty v podmienkach trhového hospodárstva. Priame a nepriame náklady pri zostavovaní kalkulácií. Analýza mechanizmu výberum testovania a aplikovania rozvrhových základní pre nepriame náklady. Popis jednotlivých metód kalkulácií. Rozpracovanie kalkulačných vzorcov pre konkrétne hospodárske činnosti. Ekonomická kalkulácia.