Normatívne požiadavky na charakterové vlastnosti audítora a na jeho vzťahy s okolím - Klimo, J.
Základné predpoklady na získanie osvedčenia pre výkon audítorskej činnosti. Charakterové vlastnosti audítora. Charakter audítorskej činnosti. Normatívne úpravy, ktoré špecifikujú vlastnosti a vzťahy, ktoré vznikajú medzi audítorom a ostatnými subjektmi pri výkone jeho činnosti. Práva a povinnosti audítorov podľa zákona o audítoroch č.73/1992 Zb., Etického kódexu audítora, Ôsmej smernice Rady Európskych spoločenstiev č.84/253/ES a Slovenských audítorských štandardov.