Ocenění podniku Pozemní stavby Jihlava, s.r.o. - Kovář, L.
História podniku Pozemné stavby Jihlava, s.r.o. Obchodná činnosť, vývoz, dovoz. Významné zákazky. Silné a slabé stránky firmy. Metódy ocenenia podniku. Substančná metóda. Metóda kapitalizácie ziskov. Metóda CECAC. Smalenbachova metóda. Metóda váženej strednej hodnoty. Porovnanie metód. Finančná analýza. Pomerové ukazovatele. Vývoj aktív a pasív. Finančný plán.